ADANA / SARIÇAM - Ata Anaokulu

Yeşilay Haftası çalışmaları

Yaşlılar Haftası etkinliğimizden kareler

Mrt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında kültürümüzün öğrencilere aktarımını eğlenceli hale getirmek için '' Çömlek Atölyesi'' etkinliği düzenledik. Öğrencilerimiz hem eğlendiler hem öğrendiler.

Şbt

Yeşilay Türkiye Bağımlılıkla Mücadele(TBM) Eğitim Programı kapsamında gönderilen afişler okulumuza asıldı

Ock

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında çocuk - yazar buluşması etkinliğimizi gerçekleştirdik. Yazar Gül ATMIŞ'a gösterdiği ilgi ve katılımdan dolayı teşekkür ederiz.

Ock

Hacivat ve Karagöz: Diş Sağlığı Gölge Oyunu Gösterisi düzenlendi

Ara

Okul Rehber Öğretmenimiz Mehmet Can PALA tarafından İhmal ve İstismardan Korunma - Mahremiyet Eğitimi konulu bilgilendirici eğitim semineri verildi. Katılım gösteren velilerimize teşekkür ederiz.

Ara

Okul Rehber Öğretmenimiz tarafından Bilinçli Teknoloji Kullanımı ile ilgili Sınıf Rehber etkinliği gerçekleştirilmiştir

Sarıçam İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzün “Bir Varmış Bir Yokmuş

Aileler Miniklere Kitap Okuyormuş” projesi kapsamında velilerimizin yaptığı çalışmaların görüntüleri

Ara

AFAD Deprem Farkındalık Eğitimi gerçekleştirdi.

Ara

Okul Rehber Öğretmenimiz tarafından özel bölgelerimiz nerelerdir, iyi dokunuş - kötü dokunuş, özel bölgelerimize biri dokunduğunda ya da dokunmak istediğinde neler yapılması gerektiği konusunda çocuklara mahremiyet eğitimi verilmiştir.